7.3.09

tröttheten

USCH vad trött jag är.

Hade en mycket angenäm kväll igår på Henriksberg, träffade gammalt och nytt folk. Bartendern gav mig gratis vatten (varför ta 5 kr för det när man kan få ett leende från Sara slow?) och skålade med ölglada människor. En av dem var Svante som kommit kvällen till ära. Man missade sista bussen hem, gjorde ett val och satt således på nisseterminalen i två timmar för att invänta morgonbussen. Svante låg och snarkade medan jag vandrade omkring för att inte somna. Till slut kom man hem och i säng runt 7-snåret på morgonen. Min säng är underbar.

Något som faktiskt är okej, men inte särskilt kul är att jag har träningsvärk i låren efter min joggingrunda igår. Nu vet man att man gjorde något nyttigt iallafall.

5.3.09

The day D

Wow!

Idag har varit en onormalt underhållande och produktiv dag.

1. Vårpromenad med Cake.
Vi är sega hemma hos henne när jag informerar henne om att det är gött väder ute, vi drar ut och går ner till centrum, Mölnlyckes hjärta och nav. Vi får en spontan och mycket bra idé som vi genomför. Lunchar sushi med sesamfrön och promenerar sedan hem. Skall även tillägga att vi smet in på sats på vägen ner och fixade lite praktiska grejer som låg i mitt intresse.

2.Desperate housewifes
Underbart att Cake inte reclaimade boxen när jag var i Ryssland, glodde litegrann och pratade med Peter om jobb på Östra. Ska ringa hans chef på fredag :D

3. Kvällsmat i Majorna hos Emil
Drog hem till Emil från Linköping som numera bor i Göteborg. Åt havregrynsgröt med hallonsylt och macka. Skrattade tills magen värkte och pratade om roliga saker.

4. Bussen hem + big suprise
På korsvägen kom Erik på bussen, min favorit-medresenär! Drog anekdoter från Ryssland och skrattade gott. Vid råda stock fick jag syn på ett djur på vägen. Inte vilket djur som helst heller, för plötsligt börjar det springa framför bussen och jag tjuter förtjust "Kolla ett SVIIIN!" Det var ett vildsvin, i Mölnlycke, och jag såg det! Jättestort och Dan som körde bussen sade i högtalarsystemet "Ja, vi har ett vildsvin som springer framför bussen". Bra mycket coolare än grävlingen jag såg en gång, blir nästan sugen på att läsa Asterix och Obelix nu.. vi har ju så mycket gemensamt menar jag.

Och nu sitter jag här. Nöjd och euforisk. Livet är en fest och jag är bjuden!

4.3.09

listan för er som kan engelska, svenska, franska och tyska

Tack Cake och Sedel. Nu ska jag sova

1. Sätt din musik på blanda.
2. Klicka på nästa-knappen efter varje fråga.
3. Använd låttiteln som svar på frågan.
4. Fuska inte.

1. Hur mår du idag?
- Temple of Love

2. Kommer du komma långt i livet?
-Sunshine

3. Hur ser dina vänner dig?
-Fun,Fun,Fun

4. Kommer du gifta dig?
-Delicate

5. Vad är ditt livs themesong?
-How soon is now?

6. Vad är ditt livshistoria?
-The horizon has been defeated

7. Hur är skolan för dig?
-Hyenas

8. Hur kommer imorgon vara?
-Thinner

9. Vad är det bästa med dina vänner?
-La valse d'Amelie (version piano)

10. Vad finns i lager för nästa vecka?
-Banana pancakes

11. Vilken sång beskriver dig bäst?
-Some unholy war

12. Hur är det med ditt liv?
-Du kan

13. Vilken låt ska spelas på din begravning?
-Angel of night

14. Hur ser världen på dig?
-La redicouverte

15. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
-Denk noch mal Drüber nach

16. Vad tycker dina vänner om dig?
-Hanging on the phone

17. Har du en djup och mörk hemlighet?
-Knock knock

let's do it!

Jag går ner för trappan, jag entrar mitt rum och hittar tre par av mina skor slängda i sängen..


"Du måste lära dig nån gång att plocka undan efter dig!" säger pappa med spydigaste argrösten.

Jag blir så sur, jättesur och tänker att han kan ju ta och byta mina lakan nu då.

Går genom hallen och säger högt "Jag älskar fostran, Jag älskar fostran!" För det står i bibeln att man ska älska fostran. Men man tröttnar på den när man är 21 år gammal. Åh, jag vill flytta hemifrån!


Positivt: Imorgon ska jag och Cake hänga och peppa varandra till jobb på östra. Det bara SKA gå, fatta vad partyball det hade varit att jobba tillsammans! Jag skulle aldrig tacka nej till det, det och cash.



Let's do it!

3.3.09

Göran!

Helt seriöst!
Jag vaknar 07.30 idag för att käka frukost och gå och lägga mig igen. Det betyder bara en sak - här skall det joggas! Två timmar senare vaknar jag igen, drar på mig hela utstyrseln och börjar leta efter skorna. Utan framgång. Var kan ett par skor ha gömt sig? Nu i efterhand berättade mamma för mig att de förmodligen är i garaget. Jaha.. i garaget! Det hjälper inte mig nu, nu måste jag göra mig iordning för det blir lunch med Göran idag.

Åh.. Göran Gillinger.. minns ni honom? En fyra för tre. Det var min drog när jag var riktigt riktigt ung.














Håll till godo!

2.3.09

"Varför är Bob Dylan så gammal nu? Jag älskar honom! Men å andra sidan är det nog bra, jag skulle aldrig fått honom ändå"

När Pappa, Frida och jag åkte till the city airport för att sända Fridolin till Dublin spelades en jätteirriterande låt i bilen, en snubbe som verkligen försökte kopiera Bobban. Sånt köper jag bara inte, dessutom gav han mig huvudvärk! Nej, Dylan - you're the one and only!

Hängde med Ellen idag, käkade en himla god vegetarisk lasagne på condeco och köpte de där jeansen, upptäckte här hemma att de var nedsatta i pris och bara kostade 198sek. Det märkte jag inte ens när jag köpte dem - ibland har man flyt(ningar).

(ursäkta min egendomligt dåliga humor, men när sånt här dyker upp i huvudet kan jag inte bara låta det passera omärkt förbi)

Sist men inte minst

Mina damer och herrar...

Första videon från Ryssland - september 2008

Oj Oj Oj

Cake kommer väl få negativa goosebumps när jag slänger upp den här bilden!


BOOT CUT Yes please?

Kväll med Kvicka Karin

Guud!
Så har man finally spenderat en underbar kväll med Cake aka kvicka Karin!
Mölade ostbågar och kollade på filmen om 9/11. Ruggigt glad att jag inte såg den innan jag åkte till Ryssland, man blir ju aningen flygrädd, tvi vale!
Vi kollade filmklipp och bilder from the Russia och skrattade åt förekommande komiska bloopers från mig och annat folk. Hittade även gamla kort och brev från vänner skrivna under mellanstadiet, ett av dem var mitt första och sista "kärleksbrev" från Tobbe. Shiet vilken romantik! " Nästa vecka åker jag på fotbollscup, så jag kan inte skriva till dig då men jag tycker om dig iallafall!" "puss x 10.000" hahaha underbart!




Saknar man de här små pyrena eller gör man? Katja och Tanja, mina små orphans.





Hahaha this one is for you Cake

1.3.09

Värme igen

Plötsligt får jag en oerhört sugande känsla att jag bara m å s t e åka till Florida! varför just Florida? Men varför inte när jag tänker efter. Jag nästan kräver sol och värme nu, jag vill ha ljus och ljumma vindar och på något sätt något annorlunda. Hade jag kunnat hälsa på Johanna hade jag gjort det, fast hon är iofs i LA. Det duger.


Så ska man kanske till Naturhistoriska idag med Snygg-Erik och Dalton. Härligt, som att revisitera St. Petersburg och kunstkamera. Ni vet, hela den här bäbisar-i-ättika-grejen som man blir väldigt fascinerad av samtidigt som den ger en kväljningar.


Imorgon träffar jag Ellen dagtid, på tisdagkväll har Rut stor fika/avskedskväll i kyrkan eftersom att hon drar till Hawaii på fredag morgon. Lycka till med att växa som ledare kära syster! (sagt på ett icke sarkastiskt sätt)



Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...