15.6.11

Droppen och Body Balance

Åhej!

Idag ska jag till droppen och göra tester för att se om jag är en duglig blodgivare. Hoppas kan man alltid :) Sen ikväll ska jag och mamma på bodybalance i mölnlycke. Lilla mamma, idag firar hon 30 årig förlovningsdag med pappa, och detta gör hon med mig på sats. :P Vi får skynda oss hem sen så de får pussas och kramas ;-)

Imorgon tar jag tåget söderut för att fira 1-årsdag med Babe. Mysepys!

13.6.11

Lägenhet

Träffade Emelie idag och drog en fika på condeco. Jag älskar hur det med vissa vänner faller sig som så, att man kanske träffas alltför sällan, men att man när man väl ses kan prata om allting , hur avslappnat som helst.
Jonatan kom förbi och vi spatserade ner till södra vägen för att titta på en tvåa som syrrans kompis vill hyra ut. Känns som ett uppköp, samtidigt som vi gärna hade bott i Borås för att ha nära till studierna. Så om söta M väljer oss, så kommer vi bo i centrala Göteborg i ett år. Inte illa! (Jag kanske till och med kan fortsätta träna på sats, men vi får se hur min ekonomiska situation kommer se ut då - hoppas kan man alltid! :-))

MEN! Viktigt viktigt! Man ska inte ropa hej...
Får veta senare i veckan om vi får den eller ej :)

12.6.11

Film

Ännu en dag har passerat. Kollade just på Hämnden med syrran och hennes kompis. Inte den där Wallanderfilmen, utan en dansk film som Persbrandt medverkar i. Jag har aldrig sett honom spela något annat än butter polis, men i den här filmen gestaltar han läkare och far. Filmen är fruktansvärt jobbig! Inte för att den är kass på något sätt, utan för att den är så medryckande och gripande, satt med tårar i ögonen fler än en gång. Hemsk men bra!
Sevärd
.

Nu är det dags att vika in hovarna, imorgon väntar jobb!

Adios!

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...