2.10.09

Nej FY!

Jag är på tok för velig för att det här ska sluta bra.
INTE OK!!!

Var finns lösningen om inte hos mig själv?
Usch, jag får magknip av det här.

30.9.09

Jag saknar helgen som varit! Något helt vansinnigt också, jag vill tillbaka till Stockholm och jag vill vara med mitt superhärliga volontärgäng. Var är ni nu?

Annars idag har jag haft ryskalektioner och hängt runt lite med Putte, och det var angenämt som vanligt, det är sannerligen två av mina favoritsysselsättningar.
Imorgonkväll kommer Basse hit och stannar till söndag. Basse är min kusin och han har börjart bli fotonörd - det gillar vi! Vad mer? Stefan har klubb på kontiki ikväll och jag är inte där. Ganska dåligt av mig faktiskt, jag måste se till att träffa honom snart, jag har fortfarande hans favoritbok här hemma.

Frida är hemma från Bosnien och vi har delat speciella händelser med varandra och livet är minsann fyllt av färger, och inte alltid ens favoritkulörer, det må medges, men det kan ju vara positivt ändå.

Vill ha-listan:
- Dejt med Cake
- Dejt med Aronsson
- En rödhake
- En massa dans på sats, på tider då jag INTE har föreläsningar

28.9.09

Hemma från helgen i Stockholm, och den var verkligen över förväntan! Helt underbara människor som jag är så tacksam att jag fått möta. Några av dem kommer jag definitivt träffa igen, ingen fråga om saken.

Majoriteten var från Norrland, och jag kände en stark connection med mina rötter. haha eller inte, men det var iallafall schysst som tusan.

Dream team

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...