7.12.13

Så kom snön!

Imorse vaknade vi till strålande sol och en molnfri himmel - glad i hågen slevade jag i mig min frukost och började göra mig iordning för dagen som planerades innehålla lite julshopping och övrig shopping...
I en sminkpaus tittade jag ut genom fönstren och såg att det började bli lite molnigt, plötsligt var hela himlen täckt av blekgrå moln. Jag beklagade mig för J som sa att det kanske kunde komma snö. Ja hoppas kan man alltid tänkte jag och smet in på toa igen för att sminka färdigt mig. Några minuter senare ropar J på mig att komma och titta!  Jag hittar honom i dörröppningen till arbetsrummet och han pekar mot fönstret. Jag vågar inte titta, säger åt honom att han inte får luras. Han säger att han inte gör det och jag får se - det yr stora snöflingor utanför fönstret, inte sådana där blöta som klibbar mot rutan, utan medelstora med löfte om snötäcke. Vi lyssnar på Watoto på spotify och jag dansar snödansen tills J är klar och vi kan gå ut i det vita fina!

Det kommer säkert regna bort, men för stunden är jag nöjd. :)
I stan äter vi lunch på Spis&Deli där de serverar nyttig och god mat. Mums!
Jag har manekängat lite för J i ett par nya trasor (inte trosor) som inhandlats idag och snart skall vi iväg på en ny mötesform för unga vuxna som dragits igång i en av kyrkorna i stan. Ska bli spännande! Imorgon drar vi till Värnamo och Apladalens julmarknad med Rut och Dee - ska bli mysigt, hoppas snön ligger kvar!! :)

Puss

Skymning över Nissan idag :)



4.12.13

En annan typ av linser...

Ögonlinser testas och byts hit och dit, dagens nya linser är gröna linser, smakar lite strävt men ändå helt okej. ;)
I helgen tog jag fram lite nya recept som vi skall testa från Jonatans "jag vill ju bara se bra ut naken-kokboken" av Colting. Det är en hel del färsk spenat och enbart färska grönsaker som gäller där, och det är förvånande hur bra det smakar! (yes, jag är ovan...)Vi gjorde en supergod fiskgryta i söndags och idag fick jag hela lägenheten att osa curry (ingefära,spiskummin och fänkål dvs). Olyckligtvis hade jag precis duschat håret innan, och jag insåg nog currydoften lite sent innan jag sprang och tog på mig en mössa som jag stoppade in allt hår i.

Advent är mysigt, julbakade med tjejerna hemma hos Linda i lördags och hade finfint adventsfika att bjuda på i söndags när vi fick besök. Omnomnom!

Annars är det mesta som vanligt, kaos på kliniken och slappt hemma.
Ska förresten testa att bleka tänderna, tog avtryck idag till min blekskena. Hoppas den blir lyckad ^^ nybörjare som man är.. och så är det snart dags för spaweekend i Varberg för J och mig. Längtar... :)

God december, må julen bringa snö!

Jag och Gretchen den Väldoftande


Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...