9.5.09

tårtan steg ner

Igår-morse (läs fredags) började jag kl 07.00 på hemköp. Det första jag gjorde var att hämta min nya coola stegräknare (inte jättecool, det var menat som ett av mina oräknerliga, mycket torra skämt).

Hur som helst.

07.00 - stegräknare
07.10 - börjar plocka brödet
07.15 - välter en hel trall med brödbackar - innehåll: Bakelser och tårtor!!!!
Bakelser spreds över golvet på fruktavdelningen som ligger aldeles intill och två tårtor blev mosade i sina plastförpackningar.

Ok?
-INTE OK!

Jag skämdes något kolossalt och tänkte att den där stegräknaren gav mig inget vidare flyt. The stegräknar-curse had hit me! Strike one!

Tack och lov gick resten av dagen bra, och frukt-niklas retades med mig när han fick chansen. Vad var dagens skämt.. tja.. något om grädde på golvet, något om att det inte kändes så Sara-aktigt att göra en sådan sak.

I övrigt..
Pappa kom hem från bryssel igår och jag fick en ask belgisk choklad. Ni fattar inte hur god den är... nu saknas bara ett glas stella.. jag menar såklart en kopp kaffe...gärna mörkrost...
Imorgon tjuvstartar jag och min klasskamrat Alexander studiegruppen! Ryska står på menyn och det skall bli intressant att inte sitta ensam och plugga. Mycket intressant.. ja, vi får se var det beger sig!

6.5.09

Onsdag I'm in love

Jag är på modet.

Nej, men jag har minsann fått 4 samtal idag, det är ungefär 4 samtal mer än jag brukar få. haha, inga problem! Jenny tyckte att jag skulle ta Saras plats i vårruset, sedan ringde hon igen för att upplysa mig om att jag har en stegräknare som ligger och väntar på mig på kristers kontor. Lattjo! Här skall stegas!

Jag satt i läsesalen och pluggade, men känner att jag inte hann med allt. Träffade Sarabi och samtalade om diverse viktiga ting. Nu är jag hemma och inser att jag måste kontakta Tobbe. Jag är nog en ganska usel husgruppsmedlem, som aldrig dyker upp.

Något positivt är att jag pratar med david nu. David från Malaysia, som är en helt underbar vän! Lyckan.

*Dricker upp kaffet och återgår till ryskastudierna*

4.5.09

Morgonrädsla

Jag vaknade 05.30 av att det kittlade på mitt finger.
Eller om jag uttrycker mig lite mer tydligt:

Klockan 05.30 flög jag upp ur sängen när min hjärna registrerade en lätt kittling på mitt finger som en spindel.

Jag stod en stund brevid sängen och kände hur jobbig hela situationen var, för om det nu var en spindel så vågar jag ju inte lyfta täcket och titta efter, än mindre göra mig av med den..och sova måste jag ju!

Jag samlade således mod och vräkte undan täcket. Ingen spindel där. lyfte på kudden, skakade täcket över golvet. Nope, ingenting. Gick på toa, och kröp ner i sängen igen, men inte utan viss rädsla...

Nu sitter jag här, har pluggat lite, men är på tok för sömnig för att orka plugga mer. Hoppas fröken förlåter mig...

3.5.09

Tröttheten

Helt sjukt trött! Kollade på nästan hela första Austin Powers-filmen med cake.
Orkar inte plugga nu. Ps. Inte pluggat på en hel vecka. ds.

Skall gå upp tidigt imorgon och göra mig iordning som om elden var lös, sedan plugga innan jag tar bussen in till stan. Fungerande plan?
- Hoppas verkligen det.

Sunday I'm in love


Lite reklam för den här bloggen, gjord av Paps och mig.
(Jag har för mycket fritid, jag är väl medveten om detta)



Imorse efter att mobilen påkallat min uppmärksamhet, gled jag tillbaka in i sömnen och upplevde inledningen till vad som kunnat bli den goaste drömmen ever, men mitt samvete hackade på mig och viskade ideligen "Sara, upp med dig, du ska träna nu. Tänk på din bokning, tänk att det är det här du vill!" Och jag öppnade ögonen. Jag tog mig upp ur sängen och jag joggade ner till träningen. Här sitter jag och känner mig nöjd, önskar bara att jag fått se hur drömmen utvecklade sig. Nåväl.

Living la vida softish.

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...