16.10.12

Praktiken

Shuubre!

Andra praktikdagen har passerat och jag har lärt mig nya saker redan. Nog för att jag är ringrostig och nervös och sådära, men det är mest för att jag inte vet var saker och ting finns och hur de arbetar på den nya kliniken - men idag fick jag ta lite röntgenbilder som blev rätt okej (nöjd? OJA!), blanda lite IRM, bananlacka och assistera litegrann. Det känns bra! Jag är såklart nervös på morgonen innan jag ska börja min promenad dit, jag har svårt att äta upp frukosten och mår lite halvilla - men jag tvingar mig själv eftersom att min mage låter så mycket när den vill ha mat ett par timmar senare! (Och det är lite pinsamt)

Jonatan är och repar ikväll och jag fattar inte hur jag ska få igång värmen i vardagsrummet - satt i vinterjackan inomhus - det var mysigt - men lite kallt om benen...mina stackars ben och fötter. Jag står så mycket på praktiken så jag blir alldeles matt. Jag fick tipset av en sköterska som heter Lena att köpa stödstrumpor. Kände mig genast 50 år äldre! (Men jag funderar allvarligt på att köpa ett par eller kanske 3 par... det kan det ändå vara värt!?

Imorgonkväll är det bonde söker fru-mys hos Edgrens, det ska bli mysigt att umgås lite.
Vi har bott här i 3 dagar och det känns redan som hemma - på så sätt att det känns rätt. Jag menar.. jag hittar mellan praktiken och hemmet, och troligtvis till centrum och hem. Haha! Ge mig två veckor ska får ni se! Då hittar jag kanske till östra stranden också? ;)

Nu är det dags att laga lite käk.

Puss puss

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...