30.1.15

Fredagsförväntan

Här sitter jag och kuckilurar med en spänd rygg och värkande axel/skuldra och foglossning och kliande hals. Och jag är glad :)
Visst har jag lite krämpor och en begynnande förkylning, men om 40 minuter ungefär kommer Jonatan hem och jag har saknat honom så mycket! Två veckor är lång tid för tjockisen, och nu ska det bli kul att höra om han tycker att min mage vuxit. Imorgon skall vi titta på bil i Partille så det blir en miljövänlig resa med kollektivtrafik ifall att vi behöver få med oss bilen hem. Spännande!

Jag är trött och i behov av mat, så det är skönt att det blir fredagsmys med tacos - har inte riktigt energi till något mer avancerat... Ska klämma i mig lite ingefära och hoppas att halsen blir kry innan den hinner bli sämre. Who knows? Och börja med maten så den står färdig när min älskade kliver in genom dörren! (Bäst att jag gömmer alla paket han fått, annars kommer han stå kvar i hallen en kvart minst)

Ha en fin helg!




Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...