7.9.12

Banankaka

Mums!
Våra rättvisemärkta bananer blev liksom mjöliga i konsistensen och alldeles jättemjuka - övermogna med andra ord. Vad passar väl bättre än att då slänga ihop en banankaka? 

Jag sov dåligt inatt, eller rättare sagt - jag somnade inte. Därför gick jag inte till skolan idag och dagen har varit lite dippig och seg över huvud taget. Men så åt vi mat och snörade på oss skorna för en promenad ner till Knalleland så jag kunde köpa lite nya träningskläder. Det är en go känsla, lite som en nystart - speciellt när alla träningskläder man har är urtvättade och tråkiga. Vi handlade lite mat och begav oss hemåt igen. Uppe på Sjöbo mötte vi min fiende, en som jag bråkat med innan idag, nämligen järnräcket. Jag vill kunna sätta händerna i räcket och svinga mig över, men jag är för feg! Jag vågar inte. Jag hade lovat mig själv att ta tag i det på vägen hem igen, men likförbannat var jag fortfarande för feg. Så efter en 10-15 minuters kamp mot mina egna spöken fortsatte vi hemåt. Jag är fortfarande besviken på mig själv för att jag sätter sådana mentala spärrar för mig själv - rent fysiskt kan jag, jag vet att jag kan - men jag gör det inte. Just do it - gäller tydligen inte mig...än! Jag ska minsann lära mig... en vacker dag!

Imorgon har jag nog mer tid för Rysslandsreseförfattande.. :)
Puss!

5.9.12

Onsdag

Om inte allt för lång tid kommer en uppdatering av bloggen där jag berättar lite om Rysslandsresan jag gjorde i somras. I somras.. vad avlägset det låter...men det kan inte hjälpas för nu är det höst.

Gotta get back to my blodpudding!
Vi hörs :)

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...