26.10.11

Plugg och väntan

Hela förmiddagen har spenderats framför datorn, och nu tar jag en liten mikropaus från min paus från datorn! Jag känner mig lite frusen och sitter med en kopp mumsigt jasminte som ska värma min bittra själ.. hihi inte så bitter, bara kall! Jag väntar på att det ska ringa på dörren och att en leveranskille/tjej från UPS ska räcka över mitt paket som jag längtar efter! De var tydligen här igår men ringde inte ens på eftersom att mitt namn inte står nere i entrén. Så typiskt! Så på begäran har jag skrivit en lapp och satt i entrén så de ska hitta hit, men ännu råder här tystnad. Tänk om dom har gjort samma sak igen!? Det kan dom ju inte göra! Min oro grundar sig på ännu ett email från UPS om att man saknat information om vart försändelsen skall. MjääÄÄK!! Jag hoppas det inte är så. Får värk i hela kroppen av att vänta! (eller i axlarna av att sitta vid datorn timmar i sträck iallafall)

Ska springa till fönstret och spana efter en sån där svart skåpbil som dom kör runt i!


Nepp.. det enda jag såg nedanför huset var en vitskäggig gubbe med käpp och hund, samt en liten tant med väska som precis lämnat sin lägenhet..suck!

Till råga på allt så är jag hungrig!
Och ändå har jag det så bra. Vilken liten fjärt jag är ibland.
Puss på er!

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...