17.2.11

Jag kommer nu!

får jag njuta av livet

plingeling dansar runt i lägenheten


!!!!!!

16.2.11

8 månader idag

Och för att fira sitter jag här i gråa mjukiskläder med glasögonen på (insåg idag att jag ser sämre än jag vill erkänna, oh WHY??!) och dricker kaffe i min ensamhet, eftersom att babe gått till jobbet.

Alla hjärtans dag var nice. Vi... vallade inte brädan.. jag minns inte alls vad vi gjorde på dagen, men på kvällen köpte vi sushi och åkte till Anders och klämde två filmer. Sen åkte vi hem och hade cozy time.

Så många fina slapparprogram på tv vid den här tiden, hur ska jag kunna fokusera på studier när jag kan se amerikanska serier? hehe, Good luck Sara :) Om två dagar är vi på väg mot Österrike! Jag börjar känna pepp istället för oro :) Heja heja heja! Vita alptoppar och skidor och sol! Ge mig! Jag ska återerövra backarna (jag, som inte stått på ett par skidor på 10 år)

All kärlek

13.2.11

XXX

Hola compadres!

Babe är iväg och repar och jag har duschat och ska börja plugga alldeles strax. Är sugen på kaffe, men hur jag än trugar den lilla vita kaffekokaren så gör den alltid kaffet svagt. Kaffet är kanske helt enkelt för gammalt, vad vet jag? Jag är oerhört pysselsugen också, så blir det lätt när man har saker som måste göras (iaf i enlighet med vad samvetet säger).

Nä, jag gör ett nytt försök med lilla vit och plockar fram ordbok, block, penna och sudd. Här skall översättas!

Imorgon är det alla hjärtans dag, något som jonatan glömt av två gånger på två dagar. Då ska vi förmodligen dra till hans föräldrar och valla brädan, för att senare åka till Anders och dega. Romantiken spirar som ni hör ;)

Puss!

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...