13.12.12

Torsdag i Borås

Här sitter jag i Jonatans gamla soffa hemma hos Rutan. Vi pratar bröllop och framtidsplaner och snart sprids doftoljans ljuva arom i vardagsrummet. (Någon gick visst på toa för en stund sedan, inga namn nämnda, så doftoljan kom snabbt fram) De närmaste framtidsplanerna gäller en efterlängtad massagekväll, en sådan som brukar uppstå när Rut och jag är med varandra - och en sådan upplevelse är oftast hett efterlängtad! Iallafall från min sida :)

Det känns konstigt att vara i Borås igen. Det kändes märkligt att sitta i klassrummet med klassen och redovisa arbeten. Vår lärare har sagt upp sig och det är nog bra det, hon är lika virrig som innan och skulle nog behöva lite ombyte. I morgon är det examenslunch och sedan kan jag officiellt kalla mig tandsköterska, vem kunde ana att det skulle bli såhär för ett par år sedan? Inte jag i alla fall. Men det känns bra. Det känns tryggt och roligt.

Rut flänger runt med sin bandagerade blodgivararm och städar medan grönsakssoppan står och lagar sig själv på spisen. Imorgon får jag allt ge mig ut i Borås centrum och leta julklappar/födelsedagspresenter... jag har inte kommit igång med något sådant än och det är lite jobbigt, det enda som är jobbigare är att jag inte har så mycket pengar till sådana utsvävningar. Men ger jag det bara ett par månader så kommer jag ikapp med lönen från mitt nya J-O-B-B!
Det skall bli skönt att arbeta och faktiskt få betalt för det. Tänk...hade min praktik varit betald så hade jag redan haft två månadslöner på kontot...det hade inte suttit fel just nu!

På lördag firar vi Ruts 30-årsdag :) Tänk att Rutan blir 30, det känns nästan overkligt! Då blir det mysmiddag i Mölnlycke hos Mor och Far! Jag åker nog dit redan imorgonkväll - jag längtar efter att få prova min brudklänning igen! Den är så fasligt fin :) Hihi

Nu ska jag vara lite social.
Kram och god kväll!

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...