31.7.13

Nagellack och frisyr

Fru Sara Stridh
Mrs Sara Stridh
Madame Sara Stridh

Jonatans hustru
Frugan

Kär kvinna har många namn, och för tillfället känner jag mig faktiskt en aning nykär!
J är söt mest hela tiden, ikväll skulle vi ha kvalitetstid tillsammans nu när han är ledig i två dagar och inte behöver gå upp tidigt, men så behövde jobbet verkligen hjälp så han fick säga ja till ett kvällspass. Då kom surfrugan fram, satt i soffan med sin kopp te med mulen uppsyn. Då smyger J ditåt med mysfejset pålimmat för att blidka sin onda hustru. Och det funkar - för vem orkar vara sur? Inte jag. Ibland surar jag bara för att bevisa någon form av poäng, så han vet vilka förväntningar han har att göra med. Är det bara jag som gör så? Jag menar, jag säger ju att jag inte gillar det med, men för att stryka under orden så... haha! Nåväl, idag har jag svårt att sura länge - för jag var iväg till Sandra och klippte mig - jobbigt långt och frisyrlöst hår förvandlades till fräscht och snyggt och ljuvligt axellångt! Mums! Nu kan jag känna mig snygg hela kvällen! :)

För den som ännu inte sett facebook-bilden - här är min frill:

:)



















Guten abend!

Ps. angående rubrikens antydan om nagellack - ja jag målade naglarna idag. Det gick bra för första gången ever! Hurra! Ds.

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...