13.6.09

lördagskämpe

GAH!

Efter igår har hösten tagit sin boning i mig, och jag vet inte hur jag ska få bukt med den här känslan. Den stavas r a s t l ö s h e t och jag har börjat möblera om mitt rum för att dämpa den, men ingenting blir som jag vill ha det och känslan bara växer. Kanske är jag flyttfågel, kanske är jag nervös för något. För framtiden kanske.

Nu har jag bestämt mig. Utgång på fredagar är oförlåtliga och fel, iallafall om man nödvändigtvis skall ta sista nattbussen hem och somna fram på morgonkvisten. För lördagen försvinner när jag vaknar 14.00 och i min vana att stiga upp 05.45 blir jag alldeles ställd. Därför har jag bestämt mig för att ikväll blir en tidig kväll för att ta igen missad morgontid. Jag är kanske inte känd för att vara morgonmänniska, och det pga mitt ökända morgonhumör. Men lita på mig, är jag ostörd är jag den största njutaren av morgonstundens guldmun.

Och nu skall jag försöka få bukt med mitt vedervärdiga möblemang.
puss

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...