27.3.18

Jag ser det snöar

Vilket perfekt julväder vi har! Lätt, luftig kramsnö i mängder! Det har snöat stora delar av natten och hela dagen. Det var skönt att slippa putta vagnen genom decimeter med snö imorse, men ikväll tar Jonatan bilen och jag hoppas verkligen att det inte blir för mycket snö till i morgonbitti.
Julväder ja. I slutet av mars månad. På Leas 8-månadersdag.

Edvin. Han har blivit otroligt bossig. Han domderar och ställer krav. "Inte se den!" "Jag vill ha.." "Mamma KOM!"
-Edvin det får du inte
"MEN DET FÅR JAG VISST!!!"

Jag har tyckt att när det gäller oviktiga saker så kan han gärna få som han vill, det kostar liksom inte. Och han är ett litet barn, det är inte naturligt för ett litet barn att sitta still och vänta hur länge som helst. Och det tycker jag fortfarande. Men - springa från bordet, komma tillbaka, springa iväg, komma tillbaka... jag blir tokig! Ät färdigt och gå från bordet sen, please! Hans favorituttryck är: "kommer snart, jag ska bara..." Lägg på lite sömnbrist, en bebis som inte vill sitta ensam och ett evigt kaos... en kille som skriker så fort minsta lilla grej inte går som han vill.. Härliga 3-årsålder.
Varför får jag en känsla av att Hanna inte är såhär...?

Men han är också världens härligaste och roligaste, problemet är att jag inte kan ge honom full uppmärksamhet och då söker han den på mer destruktiva sätt..

Nu bölar Lea där uppe, bäst att kila upp innan jag har en irriterad make också.


Jag hade tänkt skriva om dopet, men nu är det försent :P


Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...