1.12.12

Väntan

I väntan på att det blir dags att gå till sats och träna afro (hurra! den klassen finns fortfarande kvar i Halmstad) så skriver jag väl lite här. Igår fick jag veta av Jonatan att vår soffa kommer redan på tisdag - vilken glädje! Synd att ingen av oss är hemma då. Jag ska försöka få tillåtelse att gå hem en kortis mitt på dagen så att gubbsen kan bära upp soffan och sådär. Eller kvinnsen då.. jag vet ju inte vilka som levererar soffan, men om erfarenheten skall tala så får jag allt säga gubbsen ändå :P

Snön lyser med sin frånvaro men solen skiner från en ganska så klar himmel så jag antar att det är riktigt kallt ute! :) Härligt! Jag vill försöka få ut save-the-date-kort så snabbt som möjligt eller iallafall börja knåpa på inbjudningskort till vårt bröllop, men Jonatan och jag är inte riktigt överens om vilket tema vi skall ha utöver just färgerna. Det var visst inte så enkelt som att jag får bestämma! Haha - dumt av mig att tro det! ;-)

Nu är klockan dags,
Happy december!

Sara

29.11.12

En helt vanlig torsdag

Hola!

Nu var det ett tag sen. Jag pratar konstigare än någonsin och stortrivs på praktiken - i synnerhet när det är mycket att göra! Nu är det bara två veckor kvar och på måndag har jag min anställningsintervju! Det är spännande så in i norden, men jag hörde av en av sköterskorna att de fick ja från högre instans att anställa två nya sköterskor.. och det är bara jag och en som jobbat där tidigare som får komma till intervju... ;) Och så råkade visst klinikchefen försäga sig till mig att jag är inplanerad i framtiden! Haha - så ja, det ser ut som att jag har ett jobb snart! Jag blir så glad, för jag trivs väldigt bra.

Samtidigt blir jag väldigt lättad, för vår ekonomi är inte så stabil för tillfället. Det känns att vi inte har någon bra inkomst, men nu löser det sig iallafall! Det är fortfarande rörigt här, flyttlådor och bös framme - men det är mest för att vi känner oss omotiverade tror jag! Får ta tag i det där och röja upp någon gång när jag inte har plågsam träningsvärk (Har träffat en PT på sats..enough said)

Bröllopsplaneringen går också framåt. Kyrkan är ju preliminärbokad men det finns en del praktiska saker att diskutera där med! Och så har jag köpt en brudklänning som hänger hemma hos mor och far! Min materiella ögonsten! :)

Dags att sova - en annan vaknar 05.30 varje dag!

Hojhoj

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...