20.1.12

Här om kvällen när det var dags att sova låg jag med en klump i bröstet. Det var bara en känsla av att jag behövde gråta, att jag hade så mycket inom mig som behövde komma ut. Vad jag behövde för att kunna andas normalt igen var en rejäl urladdning i form av tårar. Så jag bad J klappa mig och visa ömhet, eftersom att det brukar locka fram känslorna och deras uttryck. Det blev bara ett par tafatta hulkningar. Det kom inte ut förrän jag vände mig mot honom och borrade in huvudet i hans bröst. Jag kände mig liten och ynklig, i behov av en trygg famn, och det var precis vad jag fick. Då kom tårarna, och det kändes skönt.
J är min familj nu, min trygga punkt här. Det har varit Mamma och Pappa så länge, men här i Borås är vardagen fortfarande ny om man jämför med mitt liv i Mölnlycke och Göteborg. Jag har vant mig hyfsat vid det här. Men tänk att jag ska vara en trygg punkt för någon i framtiden. Hur blir man vuxen?

Godnatt

18.1.12

Lektion

Ibland efter lunch ligger hjärnan och skvalpar obemärkt i skallen, eftersom all energi går till matsmältningssystemet. Då är det ganska tråkigt att sitta och fylla i papper med olika ansiktsdelar som kan synas på tandröntgen, och de skallar man har till förfogande för att förstå bilderna blir en källa till glädje och spratt.

Hjördis med H - en äkta människoskalle och kulturtant!

Hjördis och plastskallen. Jag har komponerat ett insiderskämt till denna bild. Läs nedan!


Skämtet
                                            Hjördis: Du har underbett! 
Plastskallen: A MEN DUURÅ! Du har proklinerad front!

Förklaring: Proklinerad front är när framtänderna är framåttippade, dvs står ut. ja... jag tycker iallafall att den är rolig.. :)

Kram!

17.1.12

WoW och uttråkning

Nu ska här baske-mig målas!

Har varit ledig idag och började min vakna tid med att ringa comhems support för att få igång det trådlösa nätverket som verkade ha trasslat sig. Tjejen på support lät en aning förvånad och småskeptisk när hon tveksamt sade att "det står ett killnamn här". Jonatan står på abbonemanget, så efter att ha nämnt vilken adress vi bor på gick det vägen. Hon kunde tydligen "prata" med routern, och simsalabim! -så funkade den igen! Hurra!

Jag får skämmas lite när jag erkänner att jag blivit fast i WoW. Jag hatade att Jonatan spelar det, för att det var hans ex som fick honom att börja spela och ja, det tog så mycket tid. Tji fick jag, för nu har ju uppenbarligen hans ex indirekt fått mig att börja spela! BAH! The things I have to live with! Skit samma, hänger ju mindre på facebook iallafall :P

Min avatar: Neuroleptika (Neuroleptika= läkemedel mot allvarligare psykoser, t.ex. schizofreni)


Jag och Jonatan åker till England och Bristol 15-22 Februari för att hälsa på Frida. ÄNTLIGEN säger jag, för det här var då i sista skriket eftersom hon snart lämnar landet av tea time och fish and chips! :)

Jonatan håller på att levla upp min avatar nu, har fått börja om 2 gånger redan, och nu ska jag få ett eget account, och måste börja om igen. Orkar inte, så han gör det ikväll :) (Oh yeah, that's true love)

Ska måla lite nu tänkte jag, är så uttråkad att jag tror jag dör.. och klockan är bara 17...

Fick förresten VG på senaste tentan, som var jättekonstig! Hoppades att jag skulle få G, så ja, trenden håller i sig. Hade varit trevligt att gå ut den här utbildningen med bara VG:n ;)

Puss!!!

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...