2.10.15

Tvätthantering i bild

Tvättstök i sängen

Säng-sällskap

Färdigvikt! Då vilar vi.

rena blöjor och inlägg

Rena kräklappar och sovande son

Gött! Imorgon skall det här fluffhuvudet till frisören.

Mammas säng är skönast :)

Edvin-bus











1.10.15

Recap

Här har det inte blivit mycket skrivet den senaste tiden. Har väl inte haft något kul att berätta har jag känt. Edvin börjar bli en liten tjockis och det är så gosigt så. Den nya tygblöjesorten som jag köpt två av passar dessvärre inte längre till följd av viktökningen. Så det blir väl till att packetera och invänta nästa bebis! ;)

I helgen var vi en snabb sväng till Halmstad och hälsade på i lägenheten. Jag bytte ut lite kläder från Växjögarderoben, vattnade blommorna (Lövgren är inte så bra på att komma ihåg mina små gröna vänner) och lunchade sushi. En snabbfika med Sanna blev det med, mysigt! Sen brummade vi vidare till Helsingborg och svärföräldrarnas sommarstuga. Där åt och drack vi gott, umgicks och stannade över till söndagen. Söndagen fick vi avnjuta årets sista seglats med svärpäronens segelbåt medan Edvin stannade i stugan med farmor. Jag fick dessutom med mig några rump-styrkeövningar av Eves kille, jag gjorde dem i måndags, men sen har det visst inte blivit av...ehrmm..

Föräldragruppen i Växjö har dragit igång med, idag var andra träffen och vi påbörjade spädbarnsmassagen. Idag blev det ben och fötter - jättemysigt. Edvin blev faktiskt rätt avslappnad och somnade efter att han fått på sig kläder igen. En av mammorna frågade hur det funkar med tygblöjor så jag fick berätta lite och skall ta med lite olika sorter nästa vecka så hon (och kanske några till?) får klämma och känna. Kul! Fick dessutom sällskap nästan hela vägen hem av två andra mammor som skulle ut och promenera. Jag hade följt med om det inte vore för att det närmade sig matdags för lille E.

Det var väl det hela för stunden... har beställt lite nya blöjor av samma sort som Edvin vuxit ur. Samt lite fler bodies från H&M. Edvin lyckas ju spilla kräks på de vi har så att hans kläder i storlek 68 tar slut. På två dagar! Har ju inte så många visserligen, men ja.. med tygblöjor krävs ju nästan en storlek större än vad han egentligen har.

Men nog snackat! Dags för bilder! (Tyvärr bara mobilbilder...)

Mitt livs första sherry. Bitte bjöd till i stugan.

Segling

Lite tillsammans-tid utan Edvin men med Stridhare.

Get a hytt!

Männen Stridh


Edvin i sin creme-vita outfit och bästa fågelleksaken från gymmet

Solsken i Växjö

Edvins tillväxt

Snart passar den här tröjan, som matchar perfekt till...

nya blöjan!

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...