28.9.12

En ursäkt

Jag har lite dåligt samvete över min ryssfest-utstyrsel. Jag spelar bara på fördomar, för jag vet såklart att jag lika gärna hade kunnat klä mig som vanligt och dra till festen som en rysk tjej i min egen ålder från St. Petersburg till exempel. Sådär, nu har jag varit politiskt korrekt. Nu kan jag andas ut.

Både jag och J är lediga idag. Jag skriver på ett skolarbete och han spelar WoW. Sedan den nya expansionen släpptes (i onsdags) har det varit nära på omöjligt att slita honom från datorn. Nu har han dessutom ont i halsen och igår vägrade han prata med mig och mimade sina svar till mig! Jag blev rejält irriterad över att behöva spänna ögonen på hans läppar och GISSA mig till vad han försökte säga. Jag blev irriterad för att han förväntade sig att jag skulle göra det. håhåjaja, jag säger då det. Idag pratar han lite mer så jag är lite gladare.

Det ska bli så mysigt att åka till Mölnlycke idag!
Jag hoppas verkligen att det lever upp till förväntningarna, jag kan inte rå för att jag ser mitt barndomshem i något slags rosa skimmer, där kan man liksom... njuta av allt som är välbekant. Att ta en promenad här i Borås på Sjöbo är inte alls lika mysigt som att gå en piggelinrunda hemma hos mamma och pappa. Jag har ingen anknytning till den här platsen, Mölnlycke kommer alltid vara mysigt!

Dags för lunch så jag orkar fortsätta plugga sen.

Puss!

26.9.12

Ryssfest

Till helgen åker jag hem till Mamma och Pappa i Mölnlycke.
På lördag väntar en ryssfest som Ellen dragit ihop, där man skall klä ut sig till ryss. Själv satsar jag på att efterlikna en av alla de ryska postorderfruar som man kan hitta på internet. (Dvs kvinnor, vanligtvis från Ryssland eller Ukraina, som söker en svensk man). Jag kommer köra på looken nedan (så jag hoppas inte någon av festdeltagarna läser min blogg nu, man vill ju inte förstöra överraskningen) med en aning mer smink runt ögonen mm.

På söndag blir det brunch med Sissel och resterande medlemmar i Brunchklubben.
Det ska bli mysigt!

Fire in the hole!
Godnatt :)
Glittrigt stickat pololinne med OBS! Halsband och vackert konturerade läppar med idominsalva på!

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...