21.8.09

Alla dessa förändringar

Mitt positiva jag som blomstrat något enormt denna vår och sommar håller på att formateras lagom till hösten. Jag försöker hitta ny kraft inför varje kväll som blir mörkare allt tidigare och tidigare. Tänk om man kunde dra någon annanstans varje vinter och känna att ens svårmod åtminstone gjorde ett djupdyk i en ny miljö.

Jag fruktar att jag kommer bli en kallhjärtad 22-årig kärring som inte vågar öppna upp sig för någon alls, inte våga lita på någons avsikter. Jag antar att ni kan lista ut varför jag är sådan just nu. Det går över. Det är lättare än man tror att resa sig upp efter att man fallit, om man fallit för någon eller bara klantat sig. Som Sedel säger - det är en fis i rymden.

Cake har börjat flyttpacka och jag har insett att jag inte alls har några skills på basen längre, men vad kan man vänta sig efter 3 års inaktivt musicerande?

Min plan nu är att få klart allt inför kursstarten och att börja skriva.
Jag vill börja musicera igen också, får se hur det blir med det. Men har man en liten flamma i sig som vill ta fart och bli en eld är det bäst att mata den.

Ikväll har jag försökt bygga på en låtsnutt jag råkade skapa innan jag drog till Ryssland. Får väl se om det blir något gjort här.

Vill cykla i regnet men säger till mig själv att det är för sent. Fast det är aldrig för sent att göra det man tycker bäst om.

Då var det bestämt. En nattlig cykeltur matar livslusten!

20.8.09


Jo, det var väldigt bra gjort.
För nu kan jag slappna av och känna mig mänsklig igen.
bra bra bra
Nog dags att sova nu.

Hjälp!


nu gör jag något jag nog inte borde göra...

16.8.09

Nu är mitt skrivbord rent. En poäng till slow.

Jag är i behov av lite påtaglig kärlek och kanske en cykeltur i regn. Nu har vi inget regn för tillfället och imorgon vill jag inte ha regn. Kanske på morgonen, men inte på kvällen.
Vilken typisk söndagskänsla... och snart flyttar Cake till stan. Jag önskar jag kunde flytta med henne, för när hon är borta härifrån finns det väl ingen anledning alls att bo kvar?
Okej, jag har en anledning att bo kvar. Mitt träningscenter ligger ju trots allt i Mölnlycke.

Se där.

Med en anledning känns det plötsligt lite lite bättre.


Lite.

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...