6.5.17

Sol och lek

Edvin sover i sin säng. Jag har ätit halloumiburgare med picklad rödlök och goa grejer samt sippat kaffe i lugnet. Förra inlägget kan tyckas bittert, men så är det ju relativt ofta. Det känns slitigt och Edvin är överallt och pillar på saker som man inte orkar med att han pillar på.

Men så slängde jag på honom en ny blöja, vi käkade lite mackor och gjorde oss i ordning för en cykeltur. Då var det kanske 8-9 grader i luften, ytterst lite blåst och jag kände mig minst sagt varm i lägenheten. Cykeltur! Komma ut i fågelkvitter och solsken samt lämna bruset en stund och cykla längs med havet och Prins Bertils stig.

Detta gjorde vi och ställde cykeln nära en strand, sen fick Edvin bestämma vart vi skulle. Och det blev en förmiddag i solen, på promenadvägar i havsnära natur och en liten lekplats vid ett ganska tjusigt villaområde.

Sen somnade lilleplutt i cykelstolen på vägen hem och sjalen fick agera huvudstöd åt min framtunga son. Han sover fortfarande i sin säng och jag får lov att skriva här.
Havsluften och det vackra vädret gör underverk med både mitt och Edvins humör, den här årstiden är underbar! Snart bor vi inte så nära havet, så det är bäst att passa på.

Annars är det mesta som vanligt, jag jobbar och knegar, Jonatan gör detsamma, och Edvin spenderar några vardagar med pappa och de flesta helgerna med mig. Emellanåt båda samtidigt, men det blir ju tyvärr lite för sällan. Inte undra på att han vid godnattpussen trycker våra huvuden mot varandra och säger "mamma pussa pappa". Jag inser ofta att det mest är tack vare Edvin jag får en puss av Jonatan varje dag. En och annan kram brukar det nog bli (jag är kramig när jag är trött), men de flesta pussarna får vi nog tacka Edvin för.

Nu ska jag vila lite. Nedan följer bilder från idag!


Redo för avfärd!

Nära havet

Äventyr

 lekplats



En myra!
Mot nya upptäkter

Ekorre!

Hejhej!

Börjar bli trött, får lift av morsan

Tittar på havet
Myser lite
Mot cykeln

ZZzzzz...




Uppdatering

Jag har blivit ombedd att blogga, så här sitter jag nu med Edvin i knät, inte superergonomiskt, men det får gå.
Några bilder hinner jag nog inte med att lägga in här, iallafall inga som ni inte redan sett.
Jonatan stack just iväg för att spela airsoft, hans enda hellediga helg i maj månad.



. l      .h ga

En ledig helg tillsammans med honom är hett efterlängtad, men oftast jobbar han någon av dagarna, och den här helgen mellanlandar han en kort stund på söndag kväll precis innan han ska iväg och jobba natt, så det är Edvin, jag och magen som håller ställningarna här. Jag kan tillägga att jag redan känner mig lite utmattad...

Egentligen är det hög tid att börja flyttpacka småprylar som inte används här hemma..
får avbryta nu, för Edvin målar med en permanent penna på skrivbordet...

hejdå

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...