7.4.09

Omvändelse

Idag efter en härlig frukost på condeco med Jeppen insåg jag hur lite pengar jag har att röra mig med. Detta var helt klart min sista fika på ett café för ett tag framöver, och det kommande biobesöket på torsdag det sista i nöjesväg som man måste betala mer än 10 kronor för. Varför måste jag nödvändigtvis gå på bio kan man fråga sig. Jo för att det är Kenny begins! Det finns ingen som är mer peppad på den filmen än jag, om jag får gissa själv alltså.

Jo till själva poängen...

Jag insåg alltså att jag måste sluta snusa eftersom att jag lider brist på kapital.
Kunde inte vart en mer clean anledning än så. Nu har jag ju inte ens något val.

Visst det finns inget jag vill ha so badly som snus just nu, men det är - som jag sa till Seb- en världslig sak. Jag överlever. Hur botar man abstinens? För mig funkar det ganska bra med att översätta från ryska till svenska, eller ännu hellre, från svenska till ryska. Studera är min nya drog. Kunskapstörsten som aldrig sinar.. aah..

Dags att bädda ner sig snart?

5.4.09

Sunday




You're an Expert Kisser



You're a kissing pro, but for you, it's all about quality and not quantity.

You've perfected your kissing technique and can knock anyone's socks off.

And you're adaptable, giving each partner what they crave.

When it comes down to it, your kisses are truly unforgettable.



Tja beans!

Bara så ni vet vem ni har att göra med! ;) Jag är frisk igen, och har tränat. Nu sitter jag här i 2h gammal svett och skall ta mig till duschen.

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...