9.12.09

Hej mitt vinterland

Här sitter jag och ser ut över mitt gods, min kammare. Hundhår på mattan, hårnålar och snoddar brevid datorn, en partyhatt från i midsomras, en tom temugg, hårvårdsprodukter, en fjärrkontroll, två block och en himla massa papper. Sladdar, en hårborste, pennor, sudd, en hårddisk, en pennvässare och en lampa. Och laptopen.

Min högerarm sticker till i molande värk eftersom att jag denna eftermiddagen ärade vårdcentralen i Mölnlycke med min närvaro. Nu skall man alltså vänta och se om några andra biverkningar från injektionen mot grisflunsan börjar spela ut i ens kropp. Min kropp är ganska hård. Och med hård menar jag tålig mot stötar (inte sant) och biffig (lite kanske) och resistent mot bakterier. Yeah sure.

Ikväll blev jag dissad av en indier. Denne indier skulle komma från Jönköping för att njuta av staden Göteborg över en dag. Vi hade kommit överens via couchsurfing att hänga lite på kvällen. På avtalat klockslag befinner jag mig inne i staden och ringer upp denna människa. Vad säger han då? Jo, han säger att han inte åkte till Göteborg eftersom att han hade en uppgift att skriva på. Vad innebär detta? Jo det innebär att 1,5 timmar av min dag har spillts ut och likt kvicksilver varit omöjliga att samla ihop och få tillbaka, förgiftat min värld! Jag överdriver, gillar tanken på att jag skulle kunna vara en drama queen... Iallafall, högst onödigt, men fick mig iallafall lite motion i form av en snabb promenad hem från centrum.

Nu sitter jag här och grämer mig över min hemtenta. Inte den om Rasputin, för den ser jag verkligen fram emot att skriva, men det postsovjetiska Ryssland. Aj. Jag måste bara ta tag i det. Jag har redan börjat, men det sticker och gör ont, likt min stackars högerarm.

God afton.

6.12.09

Suck.. Åh vad jag vill flytta hemifrån!
Fick just ett erbjudande av Damon som ska flytta till en tvåa i olivedal, och hade inte jag velat bo där?? JO! Och hur stor är min inkomst? Inte stor.
Jag hade kunnat klara det med nöd och näppe, men jag är inte överförtjust i nöd och näppe, däremot är jag förtjust i att spara mina pengar till studierna i Ryssland.

Hårt liv, annars hade jag definitivt flyttat in med honom. No doubt about that!

OAO

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...