11.7.12

Hoppet

     
I Holmana har man aldrig tråkigt om man vet att underhålla sig!





Idag har tiden gått långsamt. Mamma och jag tog en morgonpromenad med prinsen och jag badade i Finnsjön. Det var så skönt att glida fram i vattnet trots att det inte var så varmt. På land är jag inte direkt smidigheten personifierad..minst sagt.. men i vattnet känner jag mig mjuk och smidig och fri. Kan ha att göra med vattnets lyftkraft - men ändå. :)

Det bästa som kan hända ikväll är att mamma taggar till och går med på ett våtdräktsbad i Rådasjön. I våtdräkt simmar man snabbare, håller värmen bättre och slipper kämpa för att hålla sig över ytan! Världens bästa lekdräkt imo!

Jag är 25 år gammal och jag vill aldrig sluta leka! För lek är ju så vansinnigt roligt :)

9.7.12

Borås II

Det är måndag och jag är i Borås. Jag är här så lite så det känns nästan som semester när jag väl återvänder hit. Här kan jag ta det lugnt och bara vara (och nästan avlida av värmen som stiger i lägenheten). Jag är här främst för att hämta ut mitt pass som har kommit tillbaka med posten från ryska konsulatet. Min förhoppning är att det nya visumet sitter på plats så jag får chansen att utforska Konevitsa i augusti! Jag och två damer skall nämligen resa i Karelen och ta oss ut på sjön Ladoga - åh nu när jag skriver om det blir jag stormförtjust och längtar efter detta äventyr! (Men när jag ska sova ligger jag och vrider mig i sängen och oroar minst sagt ihjäl mig pga min bristande ryska...)

Ja.. jag tänkte också att jag skulle ta mig ut till Åhaga idag där de har Nelly-outlet hela sommaren. Kan ju vara värt att ta sig en titt ifall man lyckas fynda något fint :)

Jag är fullkomligt kär i den här sommaren! Här är några anledningar till varför:


  • Jag jobbar i snitt 22 timmar i veckan, vilket innebär att jag faktiskt får ha lov också!
  • Jag bor i mitt barndomshem i Mölnlycke över sommaren och det medför en häärlig sommarfeeling.
  • Jag cyklar till jobbet och trots att det är lite klibbigt är det riktigt skönt!
  • Jag är efter 3 heldagar i solen brunare än Jonatan som varit i solen 1 dag - och han har ändå ett pigment som heter duga när man jämför med mitt :D
Typ så...
Måste bara tipsa om ett jättefint nagellack som jag har köpt (ooh tjejigheten steg till en helt ny nivå här på bloggen!), som mamma faktiskt köpte innan mig.. jag var tvungen att härmas för färgen är så sommarfräsch!

MaXfactor Glossfinity -  70 cute coral
STORMTRIVS på tånaglarna ;)




Puss och hej!

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...