2.11.17

Sjukdom, the wrap och huset.

Jag har försökt blogga från mobiltelefonen utan framgång.

Helgen som passerade var inte den roligaste i mannaminne. Den började med att jag fick 40 graders feber, och på lördagskvällen upptäckte vi att Lea hade 39,5 grader. En supp i rumpan och vi gick och lade oss. Febern höll dock i sig under natten. Egentligen ville jag åka till barnakuten med henne, men Jonatan jobbade och hade bilen under söndagen. Edvin var sitt gnälliga jag och vi hann inte med bussen in till stan som går en gång varannan timme från denna gudsförgätna håla på söndagar. Inne i stan fanns barnvakt åt Edvin. Efter det stressiga upploppet som hastigt bröts av en vältajmad Leaspya precis när vi skulle gå ut förvandlades jag till en gråtande uppgiven pöl. Inget läkarbesök alltså, utan ännu en supp och framåt kvällen var Lea faktiskt feberfri. Screw 1177 och deras riktlinjer och "ta det säkra före det osäkra"-råd som alltid leder till akuten.

Lea överlevde och är en ganska glad liten prick!

Jag har utvecklat starka känslor för en sjal som släpps på måndag nästa vecka. Den är röd. Jag trodde inte jag gillade rött. Det gör jag inte heller. Jo denna! Ursäkta nördsnacket men den är SÅ fin! Jag är på riktigt nästan förälskad i den. Det är som att jag är tonåring igen och känner att världen kommer gå under om jag inte får tag i min crush. Japp. Jag vet hur det låter. Jonatan har pekat ut för mig hur det låter. Det är materialistiskt och allt, och jag kan inte hjälpa det. Jag ska försöka sälja en annan sjal på happy hour i en bärsjalsgrupp ikväll. Jag har redan sålt en annan sjal på avbetalning. Jag har siktet inställt.

Titta bara!
Den är fantastisk!







Annars då?

Jo garderoben i sovrummet är klar! Nästan iallafall, det ska faktiskt på lite färg längst upp på spegeldörrarna, men sen är den klar! Och lite lister på det så är hela sovrummet klart! Taklister till Edvins rum med så kan vi äntligen gå vidare till arbetsrummet. Det ser jag verkligen fram emot. The guestroom! Kul! Annars försöker vi röja upp lite i källaren, få ordning på lösa pryttlar och organisera.

Dags att sluta skriva nu och istället leta upp gardiner till vardagsrummet!
Puss och kram!

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...