19.5.16

Kärlek

Edvin sover eftermiddagslur!

Jag har fikat och röjt lite på golvet, i förmiddags var Jonatan hemma, så jag passade på att knipa till mig en cykeltur! O hur härligt det är att glida fram på två hjul! O hur härligt att ligga på en sten i solen medan ett fartyg lägger till i hamnen. O hur ljuvligt att sedan cykla till centrum och köpa salva till Edvins torrfläckar..hehe ;)

Idag är en bra dag! Jonatan och jag har varit lugna och tillfreds, Edvin strålar och tjötar och går omkring. Han har lärt sig att dockan heter Maja, så nu kan man fråga honom "Var är Maja?" så går han och plockar upp henne. Bollen har han kunnat ett bra tag nu. (Dockan heter ju enligt produktnamnet "Hanna", men det kunde ju bli problematiskt tänkte vi, så det fick bli ett annat namn)

Det är inte alla dagar jag känner mig kärleksfull ska ni veta, men idag gör jag det. Haha! Läste en artikel som en av svägerskorna postat på fb, om ett par som närmade sig skilsmässa och hur mannen efter ett gräl kom fram till att han inte kunde ändra på henne, varpå han bestämde sig för att ändra på sig själv. Och nej, vi är inte i närheten av skilsmässa, bara så ni vet! Men, varje morgon frågade mannen sin fru om det var något han kunde göra för henne för att göra hennes dag bättre. Lång historia kort - så försonades de i slutet av historien. Och jag kände att jaa, så är det verkligen. Går man in för att tjäna den andra så blir det inte jobbigt som när man känner sig tvingad att utföra tråkiga sysslor. För då har man gjort ett val: man vill hjälpa. Kärlek är allt bra va? Så jag ställde frågan till Jonatan innan han skulle till jobbet. "Vill du att jag gör något särskilt idag? Behöver något fixas?" Och han svarade "Du kan väl sjunga en sång". :D Haha! Ska nog dammtorka lite och plocka fint medans jag sjunger.

Dags att skrida till verket!

puss och kram!



För lite mer än ett år sedan var jag ganska stor
sen kom den här sötnosen


supersöt

Tjörn-djungeln

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...