16.4.09

softish

Torsdag. En dag som egentligen skulle påbörjats i Kållered tillsammans med Jesper. Planen var att gå upp tidigt och se på soluppgången. Dessvärre kände jag igår att jag inte pallade vara vaken två dagar i rad, speciellt som den andra dagen (idag) bjöd på både studier, jobbsök och träning.

Ännu en härlig ryskalektion har passerat, Krister var tydligen på utbildning idag, något han glömt upplysa mig om och träningen är om tre timmar. So far so good. Imorgon blir det jag som kastar handsken och utmanar krister i duellen. Ja alltså, säger att jag tar jobbet och kollar när jag kan jobba och diverse. Sweet! Älska att jobba!

Igår hälsade jag på Tommie på Hemköp i Mölndal, efter detta mötte jag upp Kicki och Göran för lunch. Kicki och jag drog till handelsbiblioteket och pluggade, sedan begav jag mig hemmåt.

Kvällen avrundades hemma hos Cake. Vi var lagom slöa, inredningssugna men allt mynnade ut i att jag kollade på sex and the city medans Cake gjorde otaliga quiz på facebook.

Har numera the sims 2 hemma, så jag ska börja slösa bort soltimmarna framför datorn! Yeay!
(Vad jag menar är, jag ska sitta uppe hela natten!!!)Slow i telefonhytten på kungsport.

14.4.09

Tisdag!

Agnes t.h.
Wow!



Jag träffade inte alls Ellen igår, däremot träffade jag Agnes.

Agnes som jag inte träffat på två år. Det var som vanligt, kändes som igår man sist sågs, bara att det fanns så otroligt mycket mer att prata om! Vi satt vid Operan och såg ut över kanalen och insöp doften av hav, pratade om ditten och datten.


Så himla fint.

Idag ska jag söka jobb!




12.4.09

Passion

Imorgon skall jag leka med Ellen. Hur bra blir inte det? - Jättebra!

kom att tänka på hur bra det är att vi inte skall träffas förrän eftermiddagen, jag måste nämligen till Hemköp och be om ett nytt anställningsbetyg. Här skall man ut och leta jobb! Med Bengts böner i ryggen kan det liksom inte slå fel. :) Jesus-Farfar.

godnatt!

Saras musiksmak volym Ett

Jag vet inte många gånger jag har fått frågan vad jag lyssnar på för musik. Jag blir alltid tom i huvudet och det enda jag kan komma på i stundens hetta är Bob Dylan och BWO. Sen finns det ju ett helt spektra av olika stilar däremellan. Sen är ju ett av problemen att jag kan svälja vad som helst i princip. Jag lyssnar inte på house självmant t.ex, men när jag är med Cake suger jag i mig som en vampyr. Nu har jag således kirrat en cd som ska visa på min musiksmak, och det känns lite riskabelt, men jag är ändå stolt över mitt dagsverke.

Cd:n med hemmagjort fodral här nedan skall skeppas ut till Seb som frågat iallafall 3 gånger vad jag lyssnar på. Stabilt. Pillade t.o.m. ihop ett litet papper med låtlista och en liten kommentar till varje låt/artist.


Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...