27.3.09

Give me the night - BWO

Det krävs inte mer än såhär för att göra mig pepp på dans och whatever comes up!
Ändå känner jag att Balkan Beat ligger utanför mitt synspektra nu.. känner mig helseg, hade behövt sällskap och någon som drar tag i mig!

Ohh, Give me the night, the best is yet to come!

26.3.09

Pärltorsdag!

På väg mot pärltorsdag!!
Pärlor!


Pärlplattor!

Mitt nobla verk! <3



Kan mina grejer!

Cake in action

Nyheter denna dag!

Lass die Sonne rein!

Solen skiner, himlen är blå - vad det är skönt att leva då.
Idag är det pärltorsdag! Det innebär i korta drag att just idag skall jag och Cake till Allum och kirra pärlplattor och pärlor i regnbågens alla färger. Sedan ska här pysslas och mysas!
Jag insåg att en rysk kalender kan ställa till det lite för mig, jag missar alla namnsdagar, vet inte när påsk är och diverse saker som de svenska kalendrarna drar sig med.
Senaste nytt i mitt liv är väl att det kommer en soffsurfare runt påsk som jag kanske ska hänga runt lite med i staden Göteborg. Jag drar inte in främlingar i mitt föräldrahem, men att få vänner från olika ställen på jorden är desto mer lockande! Så får man äntligen konversera på engelska igen, tjoho!
Dessutom var Sissel hemma i veckan, helt underbart ju!


Introducerade henne för Vodka på ryskt vis, dvs med saltgurka


Babes

24.3.09

försäljare

Asså vad är det med mig och försäljare?

När de inte fångar mig på gatan så gör de det via telefon. Fast min plan är ju att ringa till deras kundtjänst och säga nej när jag fått bekräftelsen. Sen att jag råkade flirta med försäljaren är väl ganska typiskt mig... Han var tvungen att spela in vårt avtal, så jag skulle svara ja på hans påståenden. På ett av dem uppfattade jag dock inte vad han sa, så jag svarade nej -varpå han fick stoppa bandet och fråga vrför jag sa nej. Sen skrattade vi, och jag kunde inte hjälpa att jag frustade till några gånger under inspelningen.

För visst ljög jag när jag sa att jag inte hade någon månadsavgift, i hopp om att slippa skitsnacket. Istället använde han det emot mig. Skiten.
Hur som helst - jag skall definitivt ringa kundtjänst och säga nej sen. Hade kaanske sagt ja om jag inte haft bindningstid på det jag har nu.

måste duscha mina fötter. See ya!

23.3.09

pictures from our lovely day!


Promenad mot säldammen

säldammen

Kaffe innan vi drar till lägenheten
i lägenheten innan maten
Ego sum Slow
snodde ju bilderna från Cake btw. Tack Honey!











Sälskap

Sicken go cigarr!
Mmm, vilken mmumsig marääng!

Ja, alltså...
Idag vaknade jag sent, närmre lunch än frukost. Snabbt bestämdes det att Cake och jag skulle möte upp Sedel i Slottskogen, och det gjorde vi! Jag har aldrig sett mig själv eller Cake som schlagertöntar, men får inse att den här gången måste vi ha drabbats ganska hårt. Det är nog mest Cakes fel (hon råkar ju sitta på en högst besynnerlig förkärlek till Amy Diamond), men jag är inte den som säger nej till några dängor!
Vi mötte upp Sedel och gick till säldammen, kollade pelikaner och pingviner, drack kaffe och drog vidare till Kofferts residens. (Sedels pojkvän) Lagade mat (de lagade maten medan jag slappade på soffan och läste gp vid köksbordet) och kollade in den fantastiska sidan salt..någonting. Vad sämst jag är på att minnas, men det är som tjuvlyssnat med folk som sjungit fel text på låtar. Vad sägs om denna: I'm free like a flying demon" - E-type som blev "I feel like a flying beever" ?

Underbart! Sedan fick jag skjuts hem av Cake och om 20 minuter ska jag iväg och få träningsvägledning. Hett!

ps. Min pappa frågade om jag rakat håret idag, och syftade på plattången. Haha jag dog nästan. ds.

22.3.09

kärleken är en fåtölj

Vad är nu detta? Kanske ni frågar er.. jo förstår ni, det här är mitt FYND!

En helt underbar fåtölj som jag helt spontant köpte på second hand.
Love it!


Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...