3.7.10

Visst, jag kanske skrev lite illa i det förra inlägget, som att han precis hade vaknat, när han egentligen skrev att han vaknat tidigt (vilket vid den tiden brukar innebära att han precis vaknat, och enda anledningen till att jag skriver det här är för att jag inte gillar att bli rättad!)

Hur som helst, det är helt värdelöst att jobba i kassan när det ändå inte kommer några kunder. Långsamma dagar....imorgon kör vi igen.

Ps. En ny paintbild

Min födelsedag

Jag vaknade av en småskalig sång från Mamsen och Adam, fick en fin grön buske (nyponrosor kom till mig!) och ett kuvert med Gustav Vasa i. Frukost och en dusch senare är jag redo, lite sen kanske, men inte desto mindre redo! Mamsen och jag åker in till staden, lyckas få en parkeringsplats på det överfulla heden och gör en mycket lyckad shoppingrunda längs kungsgatan. Klockan närmar sig 13.00 och vi skyndar oss tillbaka mot bilen, vi skall till en hemlig destination och luncha.
Vi hamnar på Gunnebo och jag får ett sms från Jonatan som skriver att han precis vaknat och frågar vad jag gör. Vi kliver in i caféet och jag är mitt uppe i att svara på sms:et när jag plötsligt känner ett par starka armar om min midja och en välbekant röst i mitt öra. "Grattis på födelsedagen sötnos"
Alla har varit i maskopi mot mig, precis alla! Jonatan jobbar inte alls, han är hos mig och det var första punkten på min önskelista. Andra punkten var en bukett blommor, och det fick jag av Mr. Stridh.


Vi äter och pratar och jag och Jonatan tar en liten promenad vid slottet och åker sedan hem. Leker med Prinsen, myser i hängmattan, äter igen, myser igen, och myser igen och igen och jag blir attackerad och vi rullar ner för gräsbacken och får fläckar. Sen myser vi igen. Sen sover vi.

Sedan är födelsedagen över. Men Jonatan är kva
r
.

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...