3.7.10

Visst, jag kanske skrev lite illa i det förra inlägget, som att han precis hade vaknat, när han egentligen skrev att han vaknat tidigt (vilket vid den tiden brukar innebära att han precis vaknat, och enda anledningen till att jag skriver det här är för att jag inte gillar att bli rättad!)

Hur som helst, det är helt värdelöst att jobba i kassan när det ändå inte kommer några kunder. Långsamma dagar....imorgon kör vi igen.

Ps. En ny paintbild

1 kommentar:

pyotr sa...

Hej! Grattis i efterskott!

Om du undrar vem jag är så vart det jag som gjorde ett års sen kommentar på dina Ryska-studier för några månader sen (och undrade lite hur det var på institutionen). Anyway. Iom. att du verkar entusiastisk över Ryskan tänkte jag tipsa om en väldigt bra site att öva språk på, främst Ryska då. www.livemocha.com - du gör skriv- och talövningar och så postar folk som talar språket flytande kommentarer och tips på hur man kan förbättra sig. Gick med för nån vecka sen och älskar det. Hoppas du kan få nån nytta av det! Ha det.

Gröna drömmar

 Här sitter jag med ett inflammerat öga. Jag kom just på att det kanske är allergiframkallad ögoninflammation? Borde jag gått till jobbet då...