24.7.15

Svartvitt

Såhär en fredag vill jag bjuda på lite svartvitt!

Far och Son

Vid stugan

Edvin

22.7.15

På lill-lördag...

...så badar vi!

Idag ömsas det skinn i pannan vid hårfästet efter badet, och i skrivandets stund ligger vår lille smulpaj och lufttorkar under uppsikt av pappa.

Vi har även fått lite koll på kösystem och pris på förskolan i Halmstad som vi är intresserade av. Verkar relativt lugnt, så vi avvaktar ett tag till.

Ikväll blir det grillpartaj hos Gullan och S-Å, det ska bli mysigt!

Direkt efter badet får man mysa i handduken
Laters!

20.7.15

Minisemester på Tjörn


Måndag, välkommen!
Idag firar Jonatan och jag 2-årig bröllopsdag. Än sålänga har inte mycket hänt. Vi har skött om och myst med Edvin när Jonatan kom hem imorse, och nu ligger J och sover. Ärligt talat så sover båda killarna, och Edvin jobbar på att få min vänsterarm att somna...

I torsdags åkte Edvin och jag tåg för första gången, med destinationen Göteborg. Det gick hur bra som helst, och all packning fick jag med mig (mycket tack vare vandringsryggsäcken jag fick av Jonatan förra året). Vi blev upplockade och instuvade i vita faran vid centralstationen och det var ett hungrigt och toanödigt gäng som anlände till Höviksnäs en stund senare.

Så mellan torsdag eftermiddag och söndag förmiddag hade jag och lillen sköna dagar hos mina föräldrar. Adam kom också dit och på fredagen firade vi hans 25-årsdag med god mat och allmänt trevliga saker. Edvin fick mycket kvalitetstid med sin mormor och morfar och jag fick mycket egentid då jag läste lite i gungstolen på lilla verandan, låg i hängmattan och tjötade med bror, tog powernaps och bara var. Så otroligt skönt och välbehövligt!
Här kommer lite bilder!


del av fotosession

"Urkvinnan"


"Squat or what"

"Frihetskämpen"

sola benen och mata sonen

Födelsedagslunch

mums!

tygblöjor på vift

torkning och blekning i ett!

lite morbrormys

födelsedagsbarnet firades kungligt!

En liten fisketur med båten nalkas

Adam tog Prinsens flytväst...

lycklig båtåkare

modellen

En annan typ av poser...

Fina Pappa!


Del 1: Hitta huset!

Del 2: Hitta Mamma och Edvin!

Ost och vinkväll

Här byttes mången blöja!
Första bytet gick det tre blöjor! Mysigt värre!

Puss och kram och TACK för några av sommarens bästa dagar!

Broderi och massage

Nu till slut kom jag ihåg att beställa mitt livs första broderi-kit! Jag valde en tygkasse att brodera blommor på, se bilderna!  Senaste vec...