11.2.17

Feber och vatten

Edvin sitter och kollar på barnmusikvideor samtidigt som jag skriver här. Igår hade han nog rätt hög feber, så varm han var stackarn. Den här ömma modern lyckades efter 3 försök få ett litet stolpiller på plats inför läggning. Vi tog en paus från sömnen 03.20 för lite välling, blöjbyte och ett avsnitt Pippi Långstrump på min telefon nerbäddade i sängen. Sen blev han smått tvingad till sömn av sin trötta, bestämda mamma. Sov till 07 sedan, så jag är nöjd. ;) Men nu är klockan 10 och han har inte ätit något mer. Jag har erbjudit välling, gröt, banan och äpple. Äpplet tuggar han och spottar ut. Så lite vatten får duga tills han säger till.
Vatten ja, det har vi lekt med i köket. Köksbänken är hans favoritplats numera. Han släpar dit sin stol och klättrar upp för att (helst) leka med sina tomma vällingflaskor. Ibland faller även tesilarna offer för hans nypor.

Men idag var det kranen som stal fokus. Vi diskade ett durkslag, sen skulle han givetvis dricka vatten ur min kaffekopp... det gick ju som det gick.. :) Han verkar piggare idag iallafall, det är skönt.



vattenstänk!


Mmm diskborste...namnam




Ser ni något under hakan och på magen? Hähä...

Ha en fin helg! Jonatan har varit på jobbfest och sov på jobbet inatt, han trillar väl in här till lunch kan jag tro. Ska bli skönt att umgås lite.

1 kommentar:

Rut Linden sa...

Jag inspirerades av dina diskbilder och bad Hanna diska diskbänken :) hehe
Hoppas han blir frisk snart!! Hanna ville inte heller äta nåt när hon var sjuk. Gick bara med vindruvor och klämmis typ. Smoothie gick dag 2. Välling tog flera dagar innan hon ville ha igen…
Jag hoppas på inga fler diarreer hemma hos oss! puss och hej

Gröna drömmar

 Här sitter jag med ett inflammerat öga. Jag kom just på att det kanske är allergiframkallad ögoninflammation? Borde jag gått till jobbet då...